seo digitalni marketing

Kako funkcionira optimizacija za tražilice?

Prvo mobilno i onSite optimizacija

Uz valjanu web stranicu s izvrsnom mobilnom verzijom, za rangiranje web mjesta od presudne je važnosti optimizacija na licu mjesta. Kako je to razumno izvedeno?

Ciljevi su najprije precizno formulirani, a zatim istražujemo vaše konkurente i saznajemo što točno vaš projekt čini posebnim. Imamo svjež, jasan pogled i kombiniramo ga s našim iskustvom. Ovako se strategija razvija i nastavlja razvijati.

UpToDate sa SEO znanjem

Optimizacija na terenu i izvan nje realizirana je, razvijena i testirana. Ovdje je potrebno puno SEO znanja. Algoritmi se neprestano mijenjaju, pretraga postaje sve savršenija.

Svake godine Google i Co mijenjaju algoritme za indeksiranje web stranica. Ako slijedite trend, završit ćete na vrhu. Ali ako ne krenete sa vremenom, zaostat ćete u rezultatima. Google algoritmi se neprestano mijenjaju, a to je zbog činjenice da se pretraga neprestano razvija. Pored izrade web stranica prema Googleovim smjernicama nudimo i kvalitetnu optimizaciju za tražilice (SEO) .

Što je optimizacija za tražilice (SEO)?

Optimizacija za tražilice ili SEO, odnosi se na optimizaciju web stranice za tražilice poput Googlea ili Binga. To uključuje sve mjere kako bi vaša web stranica u organskim, tj. neplaćenim rezultatima pretraživanja za relevantne pojmove za pretraživanje bila što je moguće više pri vrhu. Savjetujemo i pratimo vas kroz cijeli postupak, od registracije na tražilicama do optimizacije pojedinih stranica .


Početak SEO optimizacije

seo optimizacija web stranice

Početak

Važno je sveobuhvatno razumijevanje potreba stranke i njihovo uključivanje u uspješan SEO.

Što više znamo o ponudi (što ona nudi? Kako nudi? I kakvu ulogu ima u industriji?) To kvalitetnije i preciznije možemo optimizirati.

Optimizacija web stranice uvijek je mali znanstveni zadatak. Očito je da promatranje konkurencije igra presudnu ulogu.

Istraživanje ključnih riječi

Ključne riječi su pojmovi koje tražilice unose kad korisnik nešto traži.

Web stranice optimizirane su prema relevantnim ključnim riječima tako da su rangirane više od konkurencije.

Da bi stvorili razumnu strategiju koristimo moćne alate za optimizaciju kako bi otkrili relevantnost pojedinih pojmova za pretraživanje.

Interna optimizacija

Web stranica je poput knjige. Zahtijeva strukturu i razuman poredak. Optimiziramo vaše stranice u dogovoru s vama. Treba li tekstove premještati, skraćivati ili dijeliti? Jesu li potrebni novi tekstovi? Za tražilice pišemo i kratke opise pojedinih stranica. Ovim, i uz mnoge druge radnje u pozadini, radimo sve što unutarnju optimizaciju čini uspješnom.

Vanjska optimizacija

PARIS – uslužno informatički obrt djeluje od 2007. godine. Od tada smo na Google-u stabilni za razne pojmove pretraživanja. Naše se kombinacija ključnih riječi pretražuju se tisućama puta mjesečno. Ako je vaš projekt povezan na našoj stranici za trenutne projekte , vi kao naš klijent imate koristi od našeg visokog ranga i naše vidljivosti. Osim toga, prisutni ste u već osnovanoj tvrtki i dobrom ste društvu.

Praćenje

Većina web stranica raste s vremenom pa se i sadržaj mora mijenjati. Ne biste trebali optimizirati stranicu, a zatim je zaboraviti. Ako ste postigli jedno od najboljih mjesta u rezultatima tražilice, trebali biste učiniti sve što možete kako biste je zadržali. Da bismo to postigli, ažuriramo sadržaj vaših web stranica i njihove kratke opise. PARIS – uslužno informatički obrt nudi ugovor o usluzi za SEO optimizaciju za tražilice, koji se može ugovoriti na bilo koji broj sati mjesečno ili godišnje.

Pošaljite upit ili nas kontaktirajte za SEO optimizaciju web stranice

support@hosting-domene.com

01 654 2315

098 9843 527


Primjeri ključnih riječi

Ovdje možete vidjeti primjere ključnih rijeći koje vode na stranice koja se optimiziraju


Optimizacija web stranice www.alkortrade.hr.

Pojmovi za koje korisnik želi da se stranica optimizira:

bora
nape
ploče za kuhanje
indukcijske ploče
staklokeramičke ploče
kuhinjski uređaji

Optimizacija web stranice tetra.hr.

Pojmovi za koje korisnik želi da se stranica optimizira:
vrata
vrata Zagreb
sobna vrata Zagreb
sobna vrata
klizna vrata
vrata Lip Bled

Optimizacija web stranice sobna-vrata-zagreb.com

Pojmovi za koje korisnik želi da se stranica optimizira:

sobna vrata
klizna vrata
staklena vrata
Katalog sobnih vrata