planiranje izrade web stranica

Uspješnoj izradi web stranice prethodi pametno planiranje

Planiranje web stranice

Zamislimo da ste odgovorni za ponovno pokretanje web stranice u Vašoj tvrtki. Ciljevi tvrtke su se promijenili i dodana su nova područja poslovanja. Postojeća web stranica više ne komunicira ovaj sadržaj i mora se proširiti i promijeniti. Zapravo, nitko se u vašoj tvrtki ne želi baviti ovim zadatkom, koji potiče svakodnevni posao.

Planirajte zajedno.

Osiguravamo da nova web stranica bude zabavna za sve koji su uključeni u fazu planiranja i započnite s početnom radionicom. Sakupljaju se i raspravljaju sve moguće i nemoguće ideje. Što se može postići u proračunu, što se može kasnije odgoditi, ali ne zaboraviti? Bit ćete zadivljeni koliko kreativnosti i točnosti nastaje u takvim razgovorima. Na taj način vaša web stranica postaje reprezentativan proizvod, a Vaši kupci upoznavaju Vašu tvrtku.

Struktura navigacije.

Mi vam pomažemo u strukturiranju sadržaja web stranice. Sa sobom donosimo svoje iskustvo i svježi pogled izvana i prilazimo odgovarajućem dizajnu. Kako se ističe posebno važan sadržaj, gdje se nalazi sadržaj? Kako se slike i tekst izmjenjuju kako bi ostali zanimljivi i podržavali jedni druge? Koji se vizualni materijal koristi. Gdje možete pronaći dobre slike? Kako je tekst dizajniran tako da jednostavno i uočljivo reproducira temu? Interaktivni elementi trebaju biti osmišljeni i oblikovani.

Proračun i vrijeme

Pratimo Vaš proračun i surađujemo u svakom trenutku. Naše ponude su konkretne, transparentne i obvezujuće. Odvojimo vrijeme kako bismo razumjeli vaš zadatak, postavili pitanja i pojasnili procese. Raspored regulira pripreme i prihvatne točke. U planiranje je uključen potreban prostor za privremene dogovore, radi nedostataka koje je potrebno otkloniti. I ovdje imate koristi od našeg iskustva.

Koristite društvene mreže?
Da, ali profesionalno!

Želite li iskoristiti mogućnosti koje Facebook, Twitter & Co. nude vašoj tvrtki? Facebook može biti dobar partner za tvrtke, pristup kupcu je jednostavan i zabavan. To vam nudi vam dodatnu priliku za obraćanje i zadržavanje kupaca uz tehničke podatke na vašoj web stranici. Ovdje možete prikazati sadržaj kojem nema mjesta na početnoj stranici. Isprobajte! Imamo iskustva i savjetujemo vas.


Izrada web stranice - dizajn i identitet

web-dizajn

Dizajn web stranice

Dizajn je pitanje osobnog izražavanja. Pored toga, postoje i važni aspekti na koje ne treba odgovarati osobnim preferencijama. Ergonomija je ključno pitanje i temeljito je istražena. Kako se ponaša posjetitelj vaše web stranice? Što može shvatiti i što ga odvlači. Kod izrade web stranice nudimo vam najvažnije kriterije koji su važni za dobar i uravnotežen dizajn.

Ne postoji druga šansa za prvi dojam

U svakom slučaju, identitet određuje uspjeh vaše tvrtke. U najboljem slučaju vaša se tvrtka mijenja promjenom tržišta. Ono što je imalo smisla i bilo uspješno jučer, danas više ne može biti. Te se promjene žele priopćiti. Razvijate nove proizvode ili se proizvodi mijenjaju. Vaša korporativna filozofija i način na koji djelujete presudni su faktori za vaše kupce. Ostanite ili postanite prepoznatljivi svojim kupcima.

Mi vam pomažemo u priopćenju promjena. Predviđanje je potrebno prilikom planiranja nove web stranice ili ponovnog pokretanja postojeće web stranice. Treba razmotriti perspektivne zahtjeve kako bi se fleksibilno prešlo u novi krug.

Odgovarajući web dizajn - tableti, pametni telefoni i Co.

Odgovarajući web dizajn definitivno više nije luksuz. Znate koliko su naši životi povezani i ovisni o mobilnim uređajima. Web stranica stoga mora dati sve od sebe na svim uređajima. Pogledajte i osjetite, vrijeme učitavanja i upotrebljivost! I ovdje je lakše pronaći web mjesto koja ima koherentne mobilne verzije. A pronalazak je glavni prioritet.

Sadržaj medija s kratkim vremenima učitavanja

Znamo kako postići kratko vrijeme učitavanja unatoč izdašnom medijskom sadržaju (elementi slike i videa). Za to treba truda i vremena. Ako se proračun može prilagoditi, to je dobro. Ako ne, trebali biste izbjegavati previše vizualnog materijala. U svakom slučaju, vrijedno je razmisliti o tome kako i gdje se koristi medijski sadržaj.

Sadržaj - sadržaj - sadržaj!

Web stranica s malo sadržaja ne pomažu. Sve usluge pretraživanja žele pronaći sadržaj. Vrijeme grube optimizacije stranica na temelju ključnih riječi je završeno. Službe za pretraživanje djeluju semantički, odnosno njihovi rezultati mjere gustoću pojmova za pretraživanje u sadržaju web stranice i uspoređuju njihovu relevantnost s naslovima. Što je detaljnija opisana vaša ponuda, to će je bolje pronaći. To također ima smisla. Ljudi traže sadržaj, a vi imate sadržaj za ponuditi.

izrada web stranice

Google prijatan dizajn

Programiranje i dizajn Google friendly znači usko pridržavanje smjernica za dizajn i programiranje digitalnih medija koje je razvio Google. Googleovi timovi počeli su s velikom pažnjom raditi i predložili su izuzetno tanak dizajn. Od toga možemo imati samo koristi. Mobilni zaslon od velike je važnosti za pronalaženje internetskih stranica uz Googleovu uslugu pretraživanja.

Iskoristivost i interakcija

Upotrebljivost je upotrebljivost koju korisnik doživi prilikom interakcije s web stranicom. Je li to jednostavno i jasno? Dopuštamo li korisniku da se usredotoči na sadržaj? Pronalazi li korisnik svoj put ili očekujemo da će odvojiti vrijeme da nauči gdje i kako pronaći ono što traži?

Vrijeme provedeno na web stranici je vrlo kratko. Pa što bi trebalo zabilježiti u ovom kratkom vremenu i kako? Kako zavesti korisnika da prodre u naš sadržaj? Nudimo li dovoljno relevantnog sadržaja, tj. Sadržaja koji vrijedi ostati? Pozivamo li ga da se obrati nama ili očekujemo previše i preplavimo korisnika?

Pošaljite upit ili nas kontaktirajte za izradu web stranice

support@hosting-domene.com

01 654 2315

098 9843 527


Registriranih domena

1,050

Zadovoljnih stranaka

400

Linija coda

9,478,815

Šalicea kave

8,815